Wednesday, November 3, 2010

| 6 Molnija Marks
As you know, ReelzChannel have posted a series of guest blogs about Vampire Academy, written by different fan sites. The most recent blog is written by Laura from ShadowKissed.net, and she lists her Top 5 Fanmade Vampire Academy Movie Posters.

I'm actually not that familiar with what's out there in the way of fan made movie posters, so I haven't seen a lot of these posters, but out of the five that Laura picked, I'd have to say that this one by theatrebabyy-x is my favorite:


These are Laura's opinions about this particular poster:

Pros: This looks like a real movie poster — and a Vampire Academy one at that. It's captivating, Rose in the middle with Dimitri and Lissa either side of her, with great character-setting poses!

Cons: It's a wonderful fanmade poster, but there's no St Vladimir picture or tagline.

Verdict: Rose's pose is what draws you into this poster; this kind of theme for the posters would go a long way. This poster is ALL over the web as a fan-fave!

I agree with Laura that one con is the fact that there is no St. Vladimir's Academy in the poster, and there definitely should be because, you know, Vampire ACADEMY? And I also love how they've posed the characters. Rose in the middle, of course, since she's the narrator and main character. And seeing as a lot of the plot boils down to Rose trying to juggle her duty to and friendship with Lissa, with her feelings for Dimitri, the way she's placed between them is appropriate.

See all of Laura's poster picks, and read her opinions on them over at ReelzChannel

Congratulations to Laura for an awesome guest blog! :D

You can also check out ReelzChannel's new Facebook Page, where they are running sweepstakes. Right now you can win a Fandango gift card. Visit ReelzChannel on Facebook to find out more.

6 kommentarer:

Anonymous said...

Marie, varför bloggar du aldrig på Twilightgrejer.se längre? Tacksam för svar för din ursäkt på den bloggen räckte inte för mig, du bara skrev den och sen struntade i bloggen totalt efter det!

Anonymous said...

BTW: Du skriver ju på denna bloggen varje dag och du skriver nya inlägg på den här bloggen varje dag!!!

Anonymous said...

fort. o du skriver aldrig på twilightgrejer!!! Stephanie o Kinga skriver fortfarande regelbundet på TWILIGHTSWEDEN.se och thetwilightsaga.se

Marie said...

Jag har funderat på om jag ska svara på dina kommentarer, för jag har en känsla av att vad jag än svarar, så kommer inte du vara nöjd med det. Vad du vill är att jag ska blogga på twilightgrejer.se, och just nu har jag inte tid med det.

Det blir kanske något inlägg här och där, men inte mer.

Du skriver att jag bara skrev en ursäkt, och sen struntade i bloggen. För det första var det ingen ursäkt, det var en förklaring. Jag ville helt enkelt förklara varför jag inte bloggar där just nu, så att folk vet att jag fortfarande är med i bakgrunden. Jag visste att folk inte skulle vara nöjda, och jag såg det alltså inte som en ursäkt, utan en förklaring.

Sen tycker inte jag att man kan säga att jag struntade i bloggen sen. Dels så är det fortfarande jag som betalar för bloggen, och dels så tog jag ju in Anna precis efter det, så att det skulle bli mer inlägg. Vi har många som jobbar på bloggen, och det är många som inte skriver särskilt mycket, så jag tänkte att Anna kunde vara utmärkt att hjälpa oss på den fronten.

Sen skulle jag vilja säga, när det gäller vad Stephanie och Kinga gör; de skriver aldrig på den här bloggen. Har du lagt märke till det? Det är jag som skriver här, och således har jag mindre tid att skriva på twilightgrejer.se. Du säger att jag ju skriver här varje dag, men kan du inte förstå att det är därför jag inte har tid att skriva på twilightgrejer.se? Och när det gäller Kinga ska du nog kolla upp på TTS.se, för hon har inte postat nyheter där på väldigt länge.

Jag vet inte om det här räcker som svar till dig. Jag skulle gissa att det inte gör det, eftersom du vill att jag ska blogga på twilightgrejer.se och jag inte kan lova att det kommer att ske.

Jag vill att du ska veta, dock, att jag inte struntar i bloggen (och om du t.ex. tittar på de senaste sakerna som Sandra bloggat om, så kan du se att flera av dem var tips från mig).

Anonymous said...

okej tack för ditt svar förstår bättre nu...

Anonymous said...

Det jag menade var; Tack! Jag hade ingen aning om att det kostade att ha en blogg och att du faktiskt betalar för den. Jag måste ha missförstått alltihop, så förlåt mig!

Post a Comment